Over ons

Steehouder Training & Advies

Elk mens is uniek en iedereen doet iets op zijn of haar eigen manier. Onze passie is om mensen in hun kracht te zetten door hun talenten en kwaliteiten inzichtelijk. We geloven dat het hebben van inzicht in jezelf en anderen de basis is voor het optimaal functioneren van zowel individuen als complete teams.

Mirjam Steehouder

Mirjam Steehouder is gecertificeerd trainer/coach en Insights Discovery Practitioner. Haar passie is om mensen in hun kracht te zetten. Steehouder Training & Advies is dagelijks in contact met particulieren, teams en organisaties, zowel profit- als non-profit.

Mirjam richt zich op de kwaliteiten, meerwaarde en ontwikkelmogelijkheden van ieder individu. Ze helpt bij het behalen van persoonlijke- en/of organisatiedoelen door met jou te kiezen voor een passend traject dat bestaat uit training, coaching en/of testen voor meer inzicht in de kwaliteiten en ontwikkelpunten van jou of jouw team. Mirjam gelooft in een persoonlijke en doelgerichte aanpak waarin ruimte is voor plezier en feedback die bijdraagt aan verdere groei.

Gecertificeerd trainer/coach Insights Discovery
Organisatiewetenschapper MSc.

Bekijk onze trainingen