Expertise

Persoonlijke effectiviteit

Steehouder Training & Advies biedt training en coaching op maat waarin we werken aan het verbeteren van jouw persoonlijke effectiviteit door definitief te breken met oude manieren van denken. Tijdens de sessies brengen we in kaart wie je bent, waar je nu staat en waar je naartoe wilt. We stellen jouw unieke kwaliteiten vast en zetten deze in om te werken aan jouw valkuilen en uitdagingen.

Naast het verkrijgen van inzicht in jezelf vinden we het belangrijk dat je nieuwe en betere ervaringen opdoet. Tijdens het traject besteden we daarom ook tijd aan situaties waar je tegenaan loopt. Met oefeningen zorgen we ervoor dat je definitief breekt met de oude manier van denken en ervaring opdoet met nieuw gedrag. Jouw persoonlijke leerdoelen staan tijdens het hele proces centraal. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor coaching en training.

 

Teamontwikkeling

Hoe haal jij het beste uit jouw medewerkers en het team waarin zij werken? Een sterk team bestaat uit mensen die elkaar versterken en onderlinge zwakheden met elkaars kwaliteiten compenseren. Steehouder Training & Advies helpt bij de ontwikkeling van jouw organisatie door inzicht te geven in de talenten en valkuilen van iedere medewerker binnen jouw team. leren de verschillen tussen teamleden te herkennen, benutten en waarderen

Hoe gaat het team om met fouten, onderlinge verwijten en kwetsbaarheden? Is er ruimte om te leren en hoe gaat het geven en ontvangen van feedback? Wij vinden het belangrijk dat mensen zichzelf kunnen zijn, met al hun mogelijkheden en beperkingen. Tijdens het teamtraject creëren we daarom een veilige en open sfeer waarin iedereen kan leren en zichzelf kan laten zien. Het uitgangspunt van de trainingen is het vormen van een sterk team dat met plezier samenwerkt aan het boeken van resultaten.

Elke training is maatwerk en start met een uitgebreid intakegesprek met de opdrachtgever en eventueel met de teamleden. Ben jij benieuwd naar hoe wij jouw team zo effectief mogelijk kunnen laten samenwerken? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

 

Effectief leiderschap

Inspirerende leidinggevenden realiseren succesvolle veranderingen binnen een organisaties. Vertrouwen, verbinding en eenduidige visie zijn hierin de sleutelwoorden. We helpen je te groeien in jouw rol als leidinggevende door je te helpen met het behalen van resultaten. We geven je praktische handvatten waarmee jij jouw team aanstuurt, motiveert en inspireert. Een onderdeel van een traject kan zijn dat je leert omgaan met weerstand en emotie, medewerkers aanspreken op gedrag, functionerings-, beoordelings en slecht-nieuwsgesprekken voeren en feedback geven.

Een succesvolle leider zet mensen in hun kracht en combineert de talenten en kwaliteiten van zijn of haar mensen om samen het beste uit de organisatie te halen. Steehouder Training & Advies helpt je hierbij door een cultuur te creëren waar ruimte is om te groeien. We bouwen samen aan veilige omgeving waarin jij en jouw medewerkers elkaar kunnen vertrouwen en zich met elkaar kunnen verbinden.

We ondersteunen jou als leider graag bij het zo goed mogelijk aansturen van jouw teamleden. Afhankelijk van jouw persoonlijke leerdoelen stellen wij een training of coachingstraject op maat samen.

Meer over ons